PMS

Webontwikkeling

Ontwerp en onderhoud van uw responsive website

GB-Reclame & Bedrijfskleding biedt een totaalpakket aan als het gaat om de reclame van uw bedrijf. Een responsive website is daarbij tegenwoordig onmisbaar.

Bij het ontwerpen en realiseren van uw website, nemen we als uitgangspunt de huisstijl van uw bedrijf en daarnaast bespreken we met u met welke onderdelen de website moet worden ingericht.

Eenvoudig zelf beheren en aanpassen

Wij gebruik een eenvoudig Content Management Systeem (CMS) voor de websites die we bouwen. Het CMS is de omgeving waarin u uw website kunt beheren en aanpassen. Denk aan het aanpassen van teksten, het toevoegen van afbeeldingen en het maken van nieuwe pagina's of slider afbeeldingen.

Doordat ons Content Management Systeem zeer eenvoudig in gebruik is, kunt u de website zelf up-to-date houden.

Responsive

Steeds meer gebruikers bezoeken uw website of webshop via hun smartphone of tablet. Een responsive design is daarom noodzakelijk. Responsive betekent dat de functies van uw website op alle mobiele apparaten goed werken.
Uiteraard zorgen wij ervoor voor dat uw website
responsive is.

Hosting

Hosting is een belangrijk element voor de snelheid van uw website. Wij bieden de hosting zelf aan, zodat we de snelheid van uw website kunnen garanderen en snel kunnen reageren bij eventuele storingen.

Uw eigen webshop

Wij ontwikkelen webshops voor onze klanten met behulp van het programma PrestaShop. Deze software is geschikt voor zowel kleine als grote webshops en is eenvoudig in gebruik.

Start een Google Adwords campagne en bereik meer klanten

Wij kunnen indien gewenst een Google AdWords campagne voor u starten. Bij Google AdWords betaalt u alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt, uw video bekijkt op YouTube, of uw bedrijf belt. U bepaalt het budget helemaal zelf en komt daardoor niet voor onwelkome verrassingen te staan.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact