KMS

Groot formaat print

 

 

Het is algemeen bekend dat beelden meer zeggen dan woorden. Net als dat we op deze website alleen maar tekst hadden kunnen plaatsen, zijn we ervan overtuigd dat beelden meer over ons werk vertellen. Voorbeelden van ons werk kunt overigens vinden op onze projectenpagina. Heeft u een reclameboodschap over te brengen? Overweeg dan een full colour print te laten maken. We kunnen printen op stickerfolie, papier en zeildoek. Een print is maximaal 145 cm breed, met overlap is er vrijwel geen beperking.

Stickers
Ook voor stickers bent u bij ons aan het juiste adres. Van full colour tot een specifieke vinyl-folie kleur. Onze plotter (snijmachine) kan stickers tot een hoogte van 145 cm produceren. Wij werken met hoogstaande kwaliteitsfolies met een lange levensduur.

Binnen reclame
Een mooi voorbeeld van full colour print is het aanbrengen van een grote afbeelding in een ruimte in uw bedrijf. Bijvoorbeeld een mooie foto van uw product in de wachtruimte. Of een mooie natuurfoto in de kantine. We printen iedere gewenste foto (graag in hoge resolutie aanleveren) en plakken deze vervolgens op de wand naar keuze.

 

►   Groot formaat printen
 
►   Zowel papier als zeildoek

►   Promotiemogelijkheden genoeg

►   Duurzame kwaliteit

 

Reclame maken in full colour
Zoekt u personeel of wilt u uw product/bedrijf aan de omgeving laten zien? Laat dan een full colour print maken op zeildoek en aanbrengen op of in uw pand. Eventueel kunnen we goede foto’s laten maken zodat uw boodschap er zo goed mogelijk uitspringt. Denk bijvoorbeeld aan een foto van één of meerdere van uw medewerkers in actie. Deze kan mooi worden gebruikt voor het promoten van een vacature. Ander voorbeeld is het full colour print op zeildoek voor evenementen. Bijvoorbeeld wanneer u sponsor bent van een tractorpulling wedstrijd of voor promotie tijdens een verkoping. Wilt u een full colour print bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact