KMS

Reclamezuilen

 

 

Op steeds meer bedrijventerreinen komen er bedrijfsverzamelgebouwen. Om duidelijk te laten zien welke bedrijven er in het gebouw zijn gevestigd, maken we veel reclame zuilen. Uiteraard leveren we deze zuilen ook aan bedrijven die een eigen pand hebben. Afhankelijk van uw locatie kan u veel passanten bereiken met uw reclameboodschap. Maar een reclame zuil zorgt er ook voor dat uw bezoekers uw bedrijf eenvoudig kunnen vinden.

Praktische reclame zuilen
Een reclame zuil kan dus meerdere functies hebben. Naast herkenbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijf zijn er meer voordelen. Zeker bij bedrijven met meerdere afdelingen en/of ingangen, kunnen reclame zuilen praktische informatie aangeven. Bekend voorbeeld is een bord met ‘leveranciersingang om de hoek’. Op een groot bedrijventerrein kunnen zuilen de bezoekers veel duidelijkheid bieden. Daarnaast kunnen wij de zuilen voorzien van verlichting waardoor u ook in het donker op zult vallen.

 

►   Betere vindbaarheid
 
►   Meer duidelijkheid op uw terrein►   Reclame voor passanten

►   Praktisch ontwerp

 

Ontwerp en montage
Omdat een reclame zuil dus niet alleen uw bedrijfsnaam hoeft te laten zien, is het ontwerp belangrijk. Want aanwijzingen moeten wel duidelijk zichtbaar zijn. Met het ontwerp houden we daar al rekening mee. De reclame zuilen worden door ons op locatie gemonteerd. We houden daarbij rekening met de omstandigheden zodat de zuil een lange tijd meegaat.
Wilt u meer duidelijkheid bieden op uw terrein? Of wilt u passanten laten zien wat uw bedrijf doet? Neem dan contact met ons voor een reclame zuil. Op onze projectenpagina zijn ook diverse voorbeelden te vinden.

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact