KMS

Wrapping

 

 

Een auto of bedrijfswagen is standaard voorzien van autolak. Bij de aanschaf kan er voor een kleur uit een vast aanbod worden gekozen. Wanneer de door u gewenste kleur er niet bij zit, kunt u de auto laten overspuiten. Dit is echter een dure oplossing. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor het wrappen van de auto.

Reclame op de auto wrappen
Wanneer u een auto of bedrijfswagen van reclame wilt voorzien kunt u ook de auto laten wrappen. We wrappen namelijk niet alleen een auto in een andere kleur, maar we kunnen de wrapfolie direct van reclame voorzien. Een moderne manier van reclame-design op een auto is bijvoorbeeld de combinatie tussen mat en glanzende kleuren. Spuiten is dan erg duur, voor het wrappen maakt het bijna geen verschil of de kleur mat of glanzend is. Een bijkomend voordeel is ook dat de folie de laklaag van de auto beschermd. Dit is interessant wanneer u bijvoorbeeld een lease auto rijdt en deze na bepaalde tijd weer in moet leveren. De auto is dan nog als nieuw onder wrapfolie!

 

►   Combineer mat en glanzend
 
►   Bescherming van de autolak

►   Goedkoper dan spuiten

►   Jarenlange ervaring

 

Ervaren in plakken
Een auto of bedrijfswagen wrappen is niet het makkelijkste werk. De carrosserie van vrijwel alle voertuigen is namelijk voorzien van welvingen en hoeken. Er is veel ervaring nodig om te voorkomen dat de letters en geometrieën van de reclame gaan vervormen. Heeft u een specifieke reclamewens voor op uw voertuig? Laat dan uw (bedrijfs-)auto bij ons wrappen. Dankzij de vele ervaring die wij hebben in het wrappen van auto’s kunt u deze klus met een gerust hart overlaten. We verzekeren u van een keurig eindresultaat. Maak een afspraak voor een ontwerp en advies. Op onze projectenpagina ziet u hoe het wrappen in z’n werk gaat.

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact