KMS

Melkglasfolie

 

 

Soms kan het nodig zijn dat een raam geen zicht naar binnen hoeft te bieden. Bijvoorbeeld wanneer er diefstalgevoelige voorwerpen achter het raam liggen. Daarnaast kan melkglasfolie worden toegepast om overmatig zonlicht uit een ruimte of voertuig te weren. Ook kan deze folie worden gebruikt om praktische aanwijzingen te geven, zoals een bedrijfs- of afdelingsnaam. Steeds vaker bevinden bedrijven zich in bedrijfsverzamelgebouwen. Wanneer dit gehuurd wordt, is het niet altijd de bedoeling om gevelreclame aan te brengen. Wat we veel doen is door middel van raamfolie een bedrijf vindbaar maken. Op onze projectenpagina vindt u diverse voorbeelden van toepassingen.

Beveiligen met raam folie
Veel panden bevatten werkplaatsen waarin gereedschap wordt gebruikt. Voor een goede lichtinval zijn er ramen aangebracht zodat het personeel prettig kan werken met zoveel mogelijk daglicht. Ook bedrijfsvoertuigen zijn vaak geladen met o.a. duur gereedschap. Wanneer er zich ramen bevinden in de laadruimte, maakt deze situatie de kans op inbraak groter. In die gevallen brengen we zichtwerende raam folie aan zodat een kwaadwillende individu uw gereedschap of dure materialen niet ziet. Zie ook onze pagina over blindering.

 

►   Beveiliging met raamfolie
 
►   Praktische aanwijzigen geven

►   Hoogwaardige kwaliteit

►   Voorstel op maat

 

Andere voorbeelden van raam folie
Heeft u een vergelijkbare situatie of heeft u een toepassing waarvoor u raamfolie nodig heeft? Neem dan contact met ons op en we komen bij u langs om de situatie te bekijken en u van een vrijblijvend voorstel te voorzien.

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact