KMS

Spandoeken & frames

 

 

Een praktische boodschap overbrengen kan op allerlei manieren. Tegenwoordig verschuift de marketing steeds meer naar de online wereld. Maar ook ‘offline’ kun je veel mensen bereiken. Sterker nog, we vinden dat beiden elkaar kunnen aanvullen. Bijvoorbeeld door naast een drukke weg een spandoek te plaatsen van een evenement. Vervolgens online adverteren bij de doelgroep die onbewust de boodschap onderweg al hebben gezien.

Praktisch gebruik van spandoeken
Omdat er zoveel soorten reclame-uitingen zijn, is het soms moeilijk om het juiste te kiezen. Bevindt u zich in die fase? Begin dan met reclame op spandoeken. Een spandoek is een relatief goedkope reclamevorm. Wanneer u een spandoek in een frame aan uw bedrijfspand hangt, bereikt u hetzelfde doel als andere gevelreclame. Op het moment dat u toch een ander design of boodschap wilt, is het een kwestie van het spandoek vervangen. Ander voordeel is dat spandoeken eenvoudig mee te nemen zijn. Bijvoorbeeld als uw bedrijf op een bouwplaats werkt. Na de klus rolt u het doek op, om hem op de nieuwe klus weer af te rollen en aan het bouwhek te hangen.

 

►   Relatief goedkoop
 
►   Flexibel te plaatsen

►   Eenvoudig te vervoeren

►   Ideaal voor eenmalige acties

 

Wilt u reclame maken, maar mag u niet in de muur van uw (gehuurde) bedrijfspand boren? Of heeft u een tijdelijke actie die u wilt promoten? Stuur ons dan uw wensen en we adviseren u over het juiste spandoek, design en boodschap. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen Contact